Pijn


medisch.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Rubrieken
Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Pijn
Vumc
Vumc, pijnpoli, de behandeling van acute of chronische pijn
http://www.vumc.nl/afdelingen/anesthesiologie/patienteninformatie/pijnpoli

Umcn
Umcn
http://www.umcn.nl/Informatiefolders/6022-Medisch_psycholoog_pijnc-i.pdf

Mcl
Op de website van het medisch centrum leeuwarden (mcl) vindt u onder 'over het mcl' algemene informatie over het mcl. onder 'ik ben patiŽnt' is informatie specifiek voor patiŽnten te lezen. onder 'ik ben bezoeker' leest u meer over bezoektijden en bereikbaarheid. onder 'ik ben professional' vindt u informatie voor relaties van het mcl. 'werken en leren' bevat onder meer vacatures en meer informatie over werken bij het mcl.
http://www.mcl.nl/Ik-ben-pati-nt/Centra/Pijn-Centrum-voor-chronische-pijn

Rino
Cli√ęnten met medisch onverklaarde pijn stuiten op veel onbegrip uit hun omgeving.
http://www.rino.nl/aanbod/063.13.01

Gezondheidsnet
Pijn waarschuwt bij gevaar: daarom loop je bijvoorbeeld niet door met een spijker in je voet. pijn is een noodkreet en een beschermer tegelijk.
http://www.gezondheidsnet.nl/medisch/artikelen/213/pijn-een-noodkreet-van-je-lijf

Kopzorgen
Kopzorgen.nl gaat over hoofdpijn en migraine. kijk in het forum voor tips en deel je ervaring met andere hoofdpijnlijders.
http://www.kopzorgen.nl/

Aangezichtspijn
Informatie over aangezichtspijn, behandelmethoden en contactmogelijkheden voor mensen met aangezichtspijn en hun omgeving.
http://www.aangezichtspijn.nl/

Pijnfonds
Meer dan drie miljoen nederlanders hebben last van chronische pijn, waarvan twee miljoen al langer dan zeven jaar, en bijna 40% van hen heeft nog nooit afdoende pijnbestrijding gekregen. het nationaal pijnfonds is opgericht om de problemen rond chronische pijn in nederland onder de aandacht te brengen en om pijnlijders te laten weten dat ze er niet alleen voor staan. het nationaal pijnfonds komt op voor iedereen die pijn heeft en geeft informatie over pijn en pijnbestrijding. u kunt het nationaal pijnfonds steunen als particulier donateur of bedrijfssponsor. uw hulp is hard nodig, want pijn schreeuwt om een oplossing!
http://www.pijnfonds.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 8 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy